Ingezonden door Ad Wijten:26 April 2015 – Rugby diner ter ondersteuning van de jeugd

Voor het Rugby diner op 26 April 2015, georganiseerd door de Stichting Rugby Youth Development the Netherlands, zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het idee van het diner is om informeel met rugby liefhebbers een gezellige avond door te brengen in het zalmhuis te Rotterdam.

Voor de prijs van Eur 100,= per persoon wordt een 3-gangen diner met drank geserveerd. We beginnen rondom 18.30 en schotelen een avondvullend programma voor met achtergrondmuziek, toespraak van onze eregast (Jason Leonard) en een veiling van rugby-items. De dress-code is smart-casual met een “touch of orange” (het is tenslotte een dag voor koningsdag).

Alle opbrengsten gaan direct naar de nationale selecties U17, U18 en U19. Afgelopen weken heeft het U18 team de positie in de divisie A verdedigd waarbij de stichting het budget bijeen heeft gebracht. In het najaar willen we het mogelijk maken dat de U19 selectie naar Portugal afreist om de krachten te meten op het Europees Kampioenschap U19. Alleen via initiatieven zoals verkoop van merchandise en het organiseren van onder andere een diner kunnen we voldoende geld verzamelen om onze jeugd hun talenten op het hoogste podium te laten tonen. Uw steun is daarbij cruciaal.

Op de website van de stichting is meer informatie te vinden :

http://www.rydnl.rugby-xv.nl/

Kaarten kunnen besteld worden via

http://www.merchandise.rugby-xv.nl/wp/?product=toegangsbewijs-we-love-rugby-gala-13-02-2015

Bestel snel want op is op. Er zijn al vele clubs met een afvaardiging en zo ook is er een delegatie van de NRB, Amsterdam Sevens en Academies.

Stichting Rugby Youth Development the Netherlands

20150413 Rugby Diner Rugbynieuws.docx

Advertentie