Persbericht Rugby Topsport Rotterdam November 2021

Persbericht Rugby Topsport Rotterdam

Rotterdam, 13 november 2021

Rugby Topsport Rotterdam officieel van start!

Tientallen genodigden waren zondag 17 oktober aanwezig op de kick-off van Rugby Topsport Rotterdam. Met een krachtig verhaal van voorzitter Marcus van Engelsdorp Gastelaars werd de officiële aftrap gegeven en vervolgens voorzag secretaris Richard van Ravenstein iedereen van de strategische visie. Door het bundelen van krachten, sponsoren, binnenhalen van goede trainers en extra begeleiding van aanstormend talent en scheidsrechters wil Rugby Topsport Rotterdam haar bijdrage leveren aan het promoten en verbeteren van de rugbysport in groot Rotterdam.

Jan van Burg, oprichter en president van Rugbyclub The Hookers sprak zijn dankbaarheid uit voor dit goede initiatief en zegde persoonlijk zijn volledige medewerking toe. Inmiddels werken de trainers van zijn club en die van de Rotterdamse Rugby Club regelmatig samen en het doel is om deze eendrachtige samenwerking naar meer clubs uit te breiden.

Met Rugby Topsport Rotterdam willen we de clubs uit Rotterdam aan de top van Nederland brengen en uiteindelijk kampioen worden. Daarvoor hebben we betrokkenheid, samenwerking en natuurlijk funding nodig. We zijn al goed op weg.

Advertentie