Ingezonden door Ad Wijten:
Wie maakt onze kampioenen – Kampioen ?

De dames van RC the Bassets spelen al geruime tijd op het hoogste niveau rugby. Na het behalen van de landstitel in seizoen 2017/2018 en een tussenjaar in 2018/2019 stonden de dames er weer met veel nieuw talent in seizoen 2019/2020. Met nog maar een paar wedstrijden te gaan stonden ze bovenaan en waren ze op weg om de titel binnen te halen. Helaas hebben ze hun seizoen niet af mogen maken waardoor ze de titel niet officieel hebben kunnen veroveren.

Komend seizoen moet het dan wel gebeuren en de dames zijn er ook enorm op gebrand om het voor elkaar te krijgen. De jonge talenten staan te trappelen om onder de begeleiding van de ervaren dames te laten zien dat ze een stabiel sterk topsport team zijn klaar om op nationaal en ook internationaal niveau te schitteren.

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar een coördineren coach die samen met dames en technische staf de lijnen verder uitzet en de dames verder kan brengen. We hebben al een aantal coaches die ondersteuning geven voor b.v. forwards en backs en wat specifieke skills zoals scrum, line-out en kicken maar dat alles moet gecoördineerd worden door een enthousiaste coach.

Wie wil er nou géén kampioensteam begeleiden en door laten groeien ?

Voor informatie : Technische Commissie Dames – gene@rekke.nu tel : 06 11765737

Advertentie