Beste rugbyliefhebbers,

Mijn naam is Gijs Pannekeet en ik ben High Performance trainer en coach en oud rugbyer. Langs deze weg wil ik jullie graag vertellen waar ik sinds kort mee gestart ben in mijn werk en wat en hoe ik rugby als middel toe pas om impact te maken in mijn dagelijkse werkzaamheden. In mijn werk als coach en trainer in het bedrijfsleven gebruik ik de kracht van rugby om ondernemers en teams in beweging te krijgen om het zo als ervaringsleren in te zetten. Wij geloven in leren met hoofd en lijf door te denken en doen te combineren.

Rugby is bij uitstek krachtige sport om teams in te laten zien hoe het ook anders en beter kan. De normen en waarden, rituelen en tradities zijn te vertalen naar de dagelijkse werkvloer. sinds kort ben ik ook online te vinden met mijn vernieuwde website. Samen met Royd Hendriks heb ik een visie ontwikkeld voor onder andere het bedrijfsleven om onze mooie sport in te zetten voor gedragsverandering of als kick off voor teambuilding op een dieper niveau. Leuk als je de website eens bezoekt! www.gijspannekeet.nl

Naast coaching en training organiseer ik nu ookregelmatig sportieve, unieke en verbindende netwerk evenementen voor ZZP en MKB op de Castricumse rugbyclub met de unieke Let’s B.I.N.D. together formule. Dit staat voor: BEWEGEN-INSPIRATIE-NETWERKEN-DINEREN

Je bent welkom om hier een keertje in te binden!
Vind je het leuk om mijn activiteiten te volgen? Kijk ook eens op: https://www.facebook.com/Gijs-Pannekeet-coaching-en-training-400530067017865/?modal=admin_todo_tour
Of voor netwerkevenementen: https://www.facebook.com/activenetworking.nl/

Heb je een leuk idee? Laten we dan 1 op 1 keer scrummen en inbinden en wellicht versterken we elkaar en de mooie rugbysport.

Met energieke groet,

Gijs

Advertentie