Ingezonden door Frank Kuppens:

Ga deze zomer op avontuur en ontwikkel je rugbyskills op Rugbycamp!

Evenals voorgaande jaren organiseren we ook deze zomer weer rugbykamp voor alle rugbyende kinderen in Nederland. Het kamp vindt plaats van 11 t/m 13 augustus in Valkenswaard. Naast natuurlijk rugbytrainingen, zit het programma vol met diverse activiteiten zoals een middag naar het zwembad. Ook dit jaar zullen er weer internationals langskomen voor één of meerdere gasttrainingen. Er wordt 3 dagen gezamenlijk gegeten en geslapen.

Nieuw is dat Rugbycamp een officiële samenwerking is aangegaan met de Rugby Academy Zuid (RAZ). Deze samenwerking houdt o.a. in dat talentvolle spelers die daar (geografisch) voor in aanmerking komen zich op het kamp in de kijker kunnen spelen van de RAZ. Omdat trainers van de RAZ aanwezig zijn op het kamp kunnen de jonge rugbyers ervaren hoe het is om van hen training te krijgen.

De opzet en het programma van het kamp blijft verder ongewijzigd en het kamp blijft dus openbaar voor álle rugbykinderen uit het hele land!

Check onderstaande website(s) voor meer informatie en inschrijven.
www.rugbycamp.nl
www.facebook.com/rugbycampnl

Advertentie