Ingezonden door Patrick van den Bovenkamp:
Drie RFC Gouda spelers geselecteerd in de jong oranje selecties.

In de definitieve selectie van jong oranje onder 18 zijn 3 spelers geselecteerd die hun opleiding hebben genoten bij rugbyclub Gouda. Wiebe van der Knaap, Timon Vijn en Stijn Feitsma spelen van … tot … het EK de championspoule in Kaliningrad Rusland. Vijn en Feitsma spelen op dit moment in het buitenland maar hebben hun eerste rugbytrainingen en wedstrijden gespeeld bij RFC Gouda. In de voorselectie is helaas Sam Voorhoeve afgevallen voor het EK maar is jarenlang een vast waarde geweest in de Oranje selectie.

Patrick van den Bovemkamp: Dit is een bevestiging dat we een goede basis opleiding met de juiste trainers hebben staan en onze spelers via de opleidingen en netwerken van Rugby Nederland de weg naar (internationaal) top rugby weten te vinden. Ik ben enorm trots en zal zeker via de live streams de verrichtingen van deze jongens volgen.

https://www.rugby.nl/blog/bekendmaking-selectie-ek-jong-oranje-u18-en-u20

Groet,

Patrick van den Bovenkamp
Voorzitter RFC Gouda

Advertentie