Ingezonden door Barry Vliek: Bondscoach Gareth Gilbert maakt opstelling Heren15s bekend

Vandaag maakt bondscoach Gareth Gilbert de selectie bekend van de 23 mannen die het mogen gaan opnemen tegen Polen. Na het verlies tegen Portugal zijn er enkele wijzigingen in de selectie aangebracht en zal er wellicht wederom een nieuwe cap zijn daar Tony Hoogenboom voor het eerst is geselecteerd door de bondscoach. Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen Jong Oranje U20 en Polen U20 het tegen elkaar opnemen.

Bondscoach Gareth Gilbert heeft het volgende te zeggen over de wedstrijd: “We zien er erg naar uit om voor het eerst dit seizoen thuis te spelen. Na de matige performance tegen Portugal hebben we nu iets goed te maken. Ik heb hier vertrouwen in, vooral door de vele jeugdspelers die doorkomen dit seizoen vanuit de pathway. Deze interland zal Tony Hoogenboom hopelijk zijn eerste speelminuten maken en weer een speler die door de pathway komt. Het wordt een spannende wedstrijd tussen de huidige nummer 2 (Nederland) en 3 (Polen) in de Rugby Europe Trophy Poule.”

Teamsheet definitef Polen.pdf

Advertentie