Ingezonden door Barry Vliek:
Rugby Dames 15s in de finale van het EK 15s na winst op België

De Dames 15s weten de halve finale van het EK 15s te winnen door in totaal 14 tries en 7 conversies te scoren tegen onze Zuiderburen België. De Oranje dames waren de hele wedstrijd op alle vlakken oppermachtig. Eindstand van de wedstrijd na 80 minuten is 84-12 in het voordeel van de Dames 15s.

De Dames 15s staan hiermee in de finale van het EK 15s en spelen deze tegen Spanje, die hun halve finale hebben gewonnen van Duitsland met 44-0. Deze wordt aankomende zaterdag 3 maart gespeeld, voorafgaand aan de Heren 15s Rugby Europe International Championship interland tussen België en Duitsland.

Kick-off van de EK Dames 15s finale is 13:00 en vindt plaats in het “Nelson Mandela” stadion, deel uitmakend van Sportcentrum Korte Groenweg. Het adres is:

Ransbeekstraat 210

1120 Neder-Over-Heembeek, Brussel

België.

Advertentie