Ingezonden door Barry Vliek:DEGIRO nieuwe hoofdsponsor van Rugby Nederland

Vanaf 1 januari wordt DEGIRO de nieuwe hoofdsponsor van Rugby Nederland. De overeenkomst is aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. De samenwerking komt tot stand door het gemeenschappelijk doel van beide organisaties: Investeren in de Toekomst!

DEGIRO opende in 2013 haar deuren voor particuliere beleggers en is in korte tijd uitgegroeid tot grootste broker van Nederland. Met een breed productaanbod, persoonlijke service en zeer lage tarieven worden al meer dan 200.000 klanten in 18 landen geholpen met het nastreven van hun financiële doelstellingen. De meest recente stap in dit proces is de nieuwe pensioenrekening, waarmee men fiscaal vriendelijk kan investeren voor de lange termijn.

Rugby Nederland heeft dezelfde focus. Van training op het veld tot het bijscholen van coaches, alles staat in het teken van groei en ontwikkeling. Op de rugby academies en het Nationaal Talenten Centrum investeert Rugby Nederland in de sterren van morgen. Ook is de ambitie om zoveel mogelijk kinderen middels rugby een actieve en gezonde toekomst te bieden zowel op als buiten het veld.

Gijs Nagel, commercieel directeur van DEGIRO, is blij met de overeenkomst. “Als snelgroeiende partijen met internationale ambities hebben Rugby Nederland en DEGIRO de handen ineengeslagen om doelstellingen te realiseren door middel van gezamenlijke projecten, en samen te investeren in de toekomst.”

Nog een gemeenschappelijke deler is de visie waarmee investeringen gefaciliteerd worden. Ook Joost Takken, bestuurslid topsport van Rugby Nederland, is verguld met de samenwerking. “Bij zowel Rugby Nederland als DEGIRO staan veiligheid, eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Waar Rugby Nederland zich inzet voor een veilige trainingsomgeving en fair play op het veld, zet DEGIRO zich in voor het veiligstellen van beleggingen en het aanbieden van een transparant tarievenoverzicht.” 

Bij de aankomende interland van de Heren 15s op 10 februari tegen Portugal in Lissabon is DEGIRO al zichtbaar op het wedstrijdshirt. Ook de Dames 15s, Jong Oranje U20 en U18 worden gesponsord. Verder verbindt DEGIRO zijn naam aan de hoogste competitie in het Nederlandse Rugby; de DEGIRO Ereklasse.

Rechtenvrije foto’s van de ondertekening zijn te downloaden via de volgende link https://we.tl/ftafxwtr29.

Advertentie