Beste rugbyvrienden,

We zijn alweer een week onderweg in de actiemaand Movember. Vele tienduizenden mannen over de hele wereld laten hun snor staan en zamelen geld in voor de bestrijding van ‘mannenkanker’.

Vooral onder sporters krijgt de actie veel bijval en omdat de Movember-Movement in Australië is begonnen en zich vooral via de ‘Angelsaksische’ wereld heeft verspreid doen er ook veel rugbyers aan mee. En dus zagen we de afgelopen jaren steeds vaker snorren tijdens de ‘autumn test matches’ en ook op de Nederlandse rugbyvelden.

Vorig jaar deden we voor het eerst met het Rugby Netwerk Nederland mee waarin 12 Nederlandse rugbyclubs bij elkaar ruim € 8600,- ophaalden en daarmee het grootste sportnetwerk van Nederland werden. We willen dit jaar weer als één groot netwerk samenwerken en hopen dus dat alle ‘teams’ en individuele, rugbyende Mo Bro’s zich bij dit Rugby Netwerk Nederland aansluiten. Al jullie initiatieven, wedstrijden, etentjes, shavedowns, fundraisers enz graag delen in het netwerk maar natuurlijk ook op de sociale media.

Wij hopen snel iets van jullie (club) te mogen horen, of degene die namens jullie vereniging de drijvende kracht achter de Movember acties is. Dat het Rugby Netwerk Nederland maar het grootste en meest succesvolle Netwerk van Movember Nederland mag worden. Je team of jezelf aanmelden kan via https://nl.movember.com/mospace/network/48778

Namens Rugby Netwerk Nederland,
rugbynetwerknederland

Tim Mudde (E.F.R.C. Eilanders),
Bas den Uijl (AAC, Rugbynieuws),
JP (Tim) Schumacher (DIOK, Pigs, Nederland XV), &
Nick den Uijl (ERC ’69, Rugbynieuws).

Advertentie