Ingezonden door Patrick van den Bovenkamp en Gert Jaap Mooij:
Zaterdag 2 juli Gouda Beach in teken van rugby.

Na een lang seizoen op het veld sluit Rugbyclub Gouda haar seizoen af in het hart van Gouda tijdens Gouda Beach. Op hun kenmerkende manier laten de rugbyers van alle leeftijdscategorieën zich van hun best kant zien met oog voor hun kernwaarden: teamwork, respect, plezier, discipline en respect. Vanaf 10.00 uur starten de 7 tot 9 jarigen met een minitoernooi tegen hun leeftijdsgenoten uit Driebergen. De hele dag zijn er doorlopend wedstrijden en clinics waarna senioren en de oude meesters de dag afsluiten met wedstrijden tegen opponenten uit Spakenburg.

Patrick van den Bovenkamp, voorzitter dan RFC Gouda: "De rugbysport groeit de laatste jaren enorm. Veel nieuwe leden maken daarbij regelmatig de opmerking dat ze vele jaren te laat de sport hebben ontdekt en positief verrast zijn door de bijzondere sfeer die op en rond het veld hangt. Normaal vindt je ons op ons complex aan de Uiterwaardseweg aan de rand van Gouda. Rugby op de markt tijdens Gouda Beach is een prachtig podium om aan een breed publiek te laten zien dat zorg voor elkaar prioriteit nummer 1 zijn om te genieten van het spel. Zaterdag 2 juli is dus een fantastische gelegenheid voor potentiële rugbyers van alle leeftijden om de sfeer te proeven en te voorkomen dat je over vele jaren spijtgevoelens hebt dat je niet eerder met de rugbysport hebt kennisgemaakt."

Programma
10.00 uur Turven (7-9 jaar)
11.30 uur Benjamins (9-11 jaar)
13.30 uur Mini’s (11-13 jaar)
15.30 uur Clinics
16.00 uur Cubs en Junioren (14-19 jaar)
18.00 uur Senioren en Oude Meesters (35+ jaar)

TEAMWORK • RESPECT • PLEZIER • DISCIPLINE • SPORTIVITEIT

Advertentie