Ingezonden door Ad Wijten:

Bassets Dames zoeken Trainer

Over Bassets

Rugby Club the Bassets bestaat sinds 1 juli 1978 en is gevestigd in Sassenheim – gemeente Teylingen. De club is afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft sportief vele successen gekend. De heren senioren spelen sinds afgelopen seizoen op ereklasse niveau en de dames weten zich daar al enige tijd te handhaven.

De jeugd heeft een stormachtige groei doorgemaakt en er zijn inmiddels vele Basset talenten actief in nationale jeugdselecties en het NTC.

Team

Voor het seizoen 2016/2017 is de dames-selectie van RC the Bassets in Sassenheim op zoek naar een trainer. Na een veelbewogen jaar willen de dames groeien in de ereklasse en zich nestelen in de sub-top (en wellicht meer). De dames-groep bestaat uit een mix van ervaren speelster en jong talent. Een aantal van de speelsters heeft op het hoogste niveau in Nederland gespeeld en wil deze ervaring graag met de jongelingen delen en samen een mooie prestatie op de mat leggen.

Functie-omschrijving

De dames zijn op zoek naar een trainer/coach die samen met de technische commissie verantwoordelijkheid neemt voor het behalen van de sportieve doelstellingen en het ontwikkelen en laten groeien van (nieuwe) spelers binnen de selectie.

Functie-eisen

· Ervaring met het geven van rugbytraining

· Goede communicatieve vaardigheden – liefst ervaring met aansturen van een dames-team

· Beschikbaar zijn op trainingsavonden (dinsdag & donderdag) en tijdens de wedstrijddagen (zondag)

· Trainersdiploma Level 2 en bereidheid om level 3 te volgen

Wil jij samen met een enthousiaste groep dames werken aan handhaving in de ereklasse en verdere groei ? Dan zoeken wij jou.

Interesse, tips over potentiële kandidaten of meer informatie over de vacature?
Neem dan contact op met:

Robert Jansen
Technische Commissie

http://www.bassets.nl

Advertentie