Ingezonden door Chuck Sterk:TRAINER/COACH ERC’69

Over ERC’69
Enschedese Rugbyclub ERC’69 is in augustus 1969 onder de naam Rugbyclub Drienerlo-Tex opgericht door onder meer studenten van de E.H.T.S.V. (Enschedesche Hoogere Textiel School Vereeniging) en de Technische Hogeschool Twente (later Universiteit Twente). Inmiddels is de vereniging een gemengde vereniging met een ledenbestand dat deels uit studenten en steeds meer uit burgers bestaat. Op dit moment heeft de Enschedese Rugbyclub zo’n 50 senioren leden en 60 jeugdleden.

ERC’69 Heren
De senioren kwamen in seizoen 15-16 uit in de 4de klasse Noord-Oost, en zijn hierin met slechts één verliespartij kampioen geworden, waarmee promotie naar de 3de klasse is bewerkstelligd. Momenteel is er één seniorenteam, maar er wordt, in samenwerking met een dichtbijzijnde rugbyclub, gewerkt aan een tweede team. De groep senioren bestaat uit een mix van ervaren spelers en minder ervaren spelers in leeftijden variërend van 18 tot 45 jaar.

Functieomschrijving:
Voor de senioren van ERC’69, zijn wij opzoek naar een trainer/coach. De trainer/coach is verantwoordelijk voor het halen van de sportieve & recreatieve doelstellingen voor het seizoen 2016-2017, voor de ontwikkeling en groei van nieuwe spelers binnen de selectie en het optimaal laten presteren van de ervaren spelers binnen de selectie.

Functie-eisen:
– Ervaring met het geven van rugbytraining;
– Kennis van het moderne rugbyspel & trainingstechnieken;
– Goede communicatieve skills;
– Beschikbaar op (minimaal een van de) trainingsavonden (dinsdag & vrijdag) en tijdens wedstrijddagen (zondag);
– Ervaring met het aansturen van assistent-trainers is een pre;

Vergoeding:
ERC’69 zal de coach in ieder geval begeleiden in zijn of haar ontwikkeling als rugbycoach. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot het volgen van trainerscursussen & -opleidingen. Daarnaast kunnen we in overleg kijken naar een reis/onkostenvergoeding.

Interesse, tips over potentiële kandidaten of meer informatie over de vacature?
Neem dan contact op met:

Chuck Sterk
Secretaris
secretaris

http://www.erc69.nl/trainercoach-erc69/

VacatureTrainerERC69.docx.docx

Advertentie