Ingezonden door Rob Koelewijn:
VAN BREDA NIEUWE SPONSOR BASSETS COLTS

Voor het eerst sinds jaren heeft Rugby Club The Bassets uit Sassenheim een eigen Coltsteam. Er zijn maar weinig verenigingen die een eigen team in deze oudste jeugdcategorie in Rugby Nederland hebben en The Bassets zijn dan ook maar wat trots dat de investeringen die middels het Bassets Smiling Vision Jeugdplan gedaan zijn dit seizoen al resultaat hebben en op één na alle jeugdteams niet meer hoeven te clusteren met andere verenigingen.

Afgelopen zondag werden de nieuwe wedstrijdshirts en trainingspakken gepresenteerd aan publiek en sponsor, de firma A.G.J.C. van Breda, Aannemersbedrijf uit Sassenheim. Captain Jessy Wagemaker overhandigde na de teamfoto symbolisch het shirt aan de sponsor. Het familiebedrijf heeft zich voor een periode van 3 jaar aan de Colts verbonden waardoor The Bassets in staat is gesteld de opbouw van deze kweekvijver voor ons 1e en 2e team te garanderen, waaruit hopelijk snel een aantal talenten de hoofdmacht zullen versterken.

Advertentie