Ingezonden door Tim Mudde:

DRIEM-TEAM DINEERT VOOR MOVEMBER

Bassets 3, het social team van de rugbyclub uit Sassenheim, samen met haar clusterpartner Haarlemmermeer Hawks beter bekend als het DRIEm-Team houdt jaarlijks in het begin van het seizoen een teambuilding etentje. De nieuwelingen van beide verenigingen kunnen beter kennismaken met de oude strijders onder het genot van een lekkere maaltijd en een drankje natuurlijk.

Aangezien we bij The Bassets graag het aangename met het nuttige verenigen maken we er meteen een benefietdiner van en in november is dat haast vanzelfsprekend voor Movember, de stichting die middels de ‘behaarde bovenlippen’ aandacht vraagt voor ‘mannenkanker’ en middels donaties bijdraagt aan de strijd tegen teelbal- en prostaatkanker.

Dit jaar serveerden chefs Mario & Luigi een 3 gangenmenu bestaande uit; Minestrone di Mario, Spaghetti Mefisto met Insalata Mista als bijgerecht en Tiramisu dit Luigi. Het bier vloeide rijkelijk, de anekdotes vlogen over de tafel en de bordjes werden netjes leeggegeten waarbij zelfs de meest verstokte vleeseter bijzonder te spreken was over het feit dat de hele maaltijd 100% plantaardig was met andere woorden veganistisch. Gezond kan dus ook lekker zijn en in het kader van dit goede doel natuurlijk een aanrader.

Aan het einde van de avond had de benefiet ruim € 230,- opgeleverd voor de Bassets Bro’s, het Movember team van The Bassets. Tot het einde van de maand staat de collectepot voor Movember nog achter de bar in het clubhuis, maar doneren voor het goede doel kan natuurlijk ook direct via: https://nl.movember.com/team/1968677

Ragna bedankt voor je hulp in de keuken en het uitserveren en Henk en Justin voor het bemannen van de bar. En vergeet de grote Bassets Bro’s Movember Shavedown niet op zondag 29 november vanaf 17:30 uur met de verkiezing van de Mo Bro van 2015, veiling, scheren door Herenbarbier Eric en een grandioos optreden van Los Chaos, de coverband van RC Delft met op basgitaar Michael Patrick coach van de Bassets Babes. Tot dan.

Advertentie