Ingezonden door Hennie de Ruiter:

DPD Pakketservice en RFC Oisterwijk Oysters verlengen de samenwerking
Pakketdienstverlener en Brabantse rugbyclub verlengen sponsorovereenkomst


Best, 30 mei 2015 – DPD Pakketservice en RFC Oisterwijk Oysters zijn overeengekomen de samenwerking voor nogmaals 2 jaar te verlengen. DPD blijft hierdoor de in Nederland relatief kleine sport rugby steunen.

Het WK Rugby is na de Olympische Spelen en het WK voetbal het grootste sportevenement ter wereld. Rugby wordt in 116 landen gespeeld en heeft de afgelopen jaren een toename in populariteit in Nederland gezien.

Samenwerking

Rugby is een spel van samenwerking. Het spel lijkt op het eerste gezicht eenvoudig maar één enkele speler kan zelf weinig bereiken. Ook vereist elke spelpositie andere fysieke en technische eigenschappen. Hierdoor ontstaat er een divers team dat goed op elkaar afgestemd moet zijn. Samen de schouders er onder! Dit is ook kenmerkend voor DPD. “Rugbyclub RFC Oisterwijk Oysters staat voor karakter, eerlijkheid, passie, kracht, snelheid, trots maar vooral discipline, allemaal eigenschappen die wij ook terug zien in onze eigen organisatie. Aan de basis van het succes van DPD ligt een solide samenwerking tussen alle betrokken partijen in het logistieke proces. Denk hierbij aan pakketverzenders, vervoerders, chauffeurs en afdelingen binnen DPD. Iedereen heeft zijn eigen rol binnen het geheel maar het samenspel zorgt voor een betrouwbare, flexibele en efficiënte logistieke dienstverlening,” aldus Michael van Ooijen, CEO van DPD in de Benelux.

Ambitie en no-nonsense

Rugbyclub RFC Oisterwijk Oysters is verheugd over de verlenging van de samenwerking met de pakketdienstverlener. Jan Steenbakker, Voorzitter RFC Oisterwijk Oysters, daarover: “DPD is een organisatie die in deze omgeving bekend staat om ambitie, no-nonsense en een duurzame weldoordachte groei. DPD is als pakketdienstverlener toonaangevend. Dit past dan ook heel goed bij de uitstraling van de RFC Oisterwijk Oysters. Daarom zijn wij trots nog langer te mogen samenwerken met DPD.”
30 mei sloot de RFC Oisterwijk Oysters het seizoen af met een grootse familiedag. Ook een kenmerk van de RFC Oisterwijk Oysters, iedereen moet zich thuis voelen! Samen met onze leden, familie, vrienden en kennissen en Michael van Ooijen, namens DPD, kijken we terug op een goed seizoen en bouwden we een mooi feestje.

Over RFC Oisterwijk Oysters

RFC Oisterwijk Oysters is een ambitieuze rugbyclub met een bloeiend clubleven, werd opgericht op 29 februari 1976 en we zullen het komende seizoen dan ook 40 jaar bestaan. We zijn blij dit samen met DPD te mogen vieren. De vereniging telt bijna 250 leden en is gehuisvest in Oisterwijk. Gespeeld wordt in alle categorieën die de Nederlandse Rugby Bond (NRB) kent. Van vierjarigen (pareltjes) tot veteranen (oldie’s). Het seniorenteam komt uit in de tweede klasse van de Nederlandse competitie. Meer informatie over RFC Oisterwijk Oysters kunt u vinden op: www.oysters.nl.

Advertentie