Ingezonden door Remi van Oosten:

Klimaatactie Rugbyclub Tovaal

Op zaterdag 30 mei vanaf 09.30 uur maakt Rugbyclub Tovaal zich sterk voor het klimaat met een ludieke actie. Op de Singelstraat in Goes zullen de leden van Tovaal 8 uur lang energie opwekken door middel van een spinningmarathon. Met de opgewekte stroom wordt op een televisie rugby (instructie)films vertoond. De leden die niet aan het fietsen zijn verzamelen stemmen in de binnenstad voor de wedstrijd van ‘Het Zon Effect’. Met deze wedstrijd zijn tien zonnepanelen te verdienen voor op het prachtige nieuwe clubhuis van Tovaal op sportpark Het Schenge. Ook kan het winkelend publiek kennismaken met de rugbysport aan de hand van diverse demonstraties.

Het Zon Effect
Tot en met 21 juni kan iedereen stemmen op Rugbyclub Tovaal via de website van Het Zon Effect www.hetzoneffect.nl/rugbyclub-tovaal. De vereniging met de meeste stemmen, ontvangt van Saman Groep uit Zierikzee een gratis set van tien zonnepanelen, inclusief omvormer en montage. De vereniging die de meest ludieke actie verzint om stemmen werven, wint de originaliteitsprijs en verdient daarmee ook zo’n set. Op vrijdag 26 juni maken ZMf en Zeeuwind de twee winnende verenigingen publiekelijk bekend en is de feestelijke prijsuitreiking.

Rugbyclub Tovaal Goes
Rugbyclub Tovaal is een in 1978 opgerichte vereniging waar recreatieve en topsport samengaan. Op de prachtige nieuwe accommodatie tracht de ambitieuze, snelgroeiende club haar vele nationale en internationale contacten verder uit te breiden en toegankelijk te blijven voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Het uitdragen van de Zeeuwse gastvrijheid en het behoud van de bij de rugbysport horende traditionele waarden staan hierbij voor altijd hoog in het vaandel. Ga voor meer informatie naar de website van Rugbyclub Tovaal: www.tovaal.nl.

http://www.tovaal.nl/nieuws/klimaatactie-rugbyclub-tovaal

https://www.facebook.com/RugbyclubTovaal

https://twitter.com/RugbyclubTovaal

Advertentie