Sanne van den Brink:

40 jaar rugbyclub The Pickwick Players

Rugbyclub The Pickwick Players viert 40-jarig jubileum

Aanstaande zaterdag vieren de leden van Rugbyclub The Pickwick Players haar 40-jarig bestaan. Dit doen zij tijdens de afsluiting van het seizoen. Op vrijdag 6 maart tijdens de officiële verjaardag van de club werd het jubileum jaar ingeluid, maar aanstaande zaterdag wordt het feest compleet gemaakt.

Voor zaterdag staat er een uitgebreid programma gepland, voor jong en oud. Voor de jeugd begint de dag met een ouder tegen kind wedstrijd. Aansluitend is er een uitgebreid kinderprogramma met o.a. springkussens en schminken. Voor de senioren heren en dames begint het programma om 13.00 uur, zij starten met een wedstrijd tegen het Duitse gastteam Braunschweiger Welfen. Aansluitend is er wedstrijd oud tegen jong. De avond wordt afgesloten met een mooi feest! De hele dag zijn alle oud-leden uitgenodigd voor de reünie.

Rugbyclub The Pickwick Players is inmiddels uitgegroeid tot de grootste rugbyclub van Oost Nederland en dat hebben we te danken aan de inzet van onze (oud-)leden, vrijwilligers en sponsoren. Samen hebben ze een plezierige plek gecreëerd waar de mooie rugbysport beoefend kan worden. En daar zijn ze enorm trots op! Dit 40-jarig jubileum grijpt Pickwick dan ook graag aan om iedereen te bedanken en er samen een feestelijke dag van te maken.

Oproep

Dit jubileumfeest zouden ze graag vieren met alle oud-leden en contacten van de club. Iedereen is daarom van harte welkom om deze dag gezamenlijk te vieren! Meer informatie? www.pickwickplayers.nl

Advertentie