Ingezonden door Naomi:

Jeugdbeach Rugby Toernooi

In het weekend van 30 en 31 mei vindt voor de 11e keer het grootste Europese Jeugdbeachrugby toernooi plaats. Dit keer gaan de 1.000 jonge rugbyspelers van 90 teams uit Nederland en Duitsland de strijd met elkaar aan op het strand van Hoek van Holland. Voor de rugby fan een toernooi waar je bij moet zijn. Ken je de sport minder goed, maar heb je zin in een leuke en sportieve middag op het strand? Kom dan zeker een kijkje nemen en de sfeer proeven van de wereld die rugby heet.

Rugby is een harde, maar faire sport en de rugbyspelers zijn op jonge leeftijd al echte doorzetters. Er is respect voor de tegenstander en voor de referee. De wedstrijden zijn geweldig om naar te kijken en vooral de finalewedstrijden zijn van hoog niveau. Steeds meer clubs uit Nederland komen met al hun jeugdspelers en maken er een rugbytour van om op deze manier het rugbyseizoen af te sluiten.

Het unieke van dit toernooi is dat het voor alle jeugdcategorieën is: van Turven tot en met de Colts, dat zijn spelers in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar.

Extra informatie & locatie

Voor de Turven (7 & 8 jaar)en Benjamins (9 & 10 jaar) is het toernooi alleen op zaterdag. Voor de Mini’s (11 & 12 jaar), Cubs (13 & 14 jaar), Junioren (15 & 16 jaar) en Colts (17 & 18 jaar) is het een tweedaags toernooi.

Locatie: Rechtestraat, Hoekse strand.

http://www.jeugdbeachrugby.nl/

Advertentie