Ingezonden door Rob Koelewijn:

Docenten krijgen rugby les

Op woensdag 27 april jl. organiseerde rugbyclub The Bassets uit Sassenheim weer het school-rugbytoernooi. Dit toernooi is al jaren een succes en ieder jaar doen er weer meer scholen mee. De rugby sport wint terrein en steeds meer jeugd gaat deze sport beoefenen merkt The Bassets, maar zij willen de sport nog verder onder de aandacht brengen bij het grote jeugdige publiek. Daarom organiseren zij ieder jaar een school-rugby toernooi. Dit wordt niet alleen bij de jeugd goed ontvangen, maar ook zeker bij de docenten van de sectie lichamelijke opvoeding. Om hun leerlingen nog beter op het toernooi voor te bereiden geeft The Bassets aan deze docenten rugby les. Deze leerstof kunnen zij weer op hun enthousiaste leerlingen overbrengen, die kunnen dan op het school- rugbytoernooi de getrainde stof zoals het juist tackelen en de rugby bal pasen in praktijk brengen.

Advertentie