Ingezonden door Natasja Combee-Veldman:

Vets4KiKa is een groep internationale rugbyspelers van 35+ die 1 x per jaar bij elkaar komt om op Amsterdam Sevens te schitteren bij de Veteran Poule.
Zij spelen voor het goede doel KiKa!
KiKa heeft als doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.
Dankzij sponsors was het vorig jaar mogelijk om met een paar grote namen te komen waaronder: Lesley Vainikolo, Aaron Persico, Chicco Fusco, Dani Farani. En ook vanuit Nederlandse bodem, Des Tuiavii, Robert van Trigt, Gert Jan Combee, samen hebben zij ook de 3e plek behaald tijdens Amsterdam Sevens.
Ook organiseert Vets4KiKa afgelopen jaar 2 rubyclinics, bij Rugbyclub Haarlem en Amstelveense Rugby Club, en daar werd een mooi bedrag opgehaald van € 1.900, – opgehaald voor KiKa. En na het grote Amsterdam Sevens hebben wij ons jaarlijks KiKa Rugbytoernooi voor de jeugd bij Amstelveense Rugbyclub op Hemelvaart, ook daar hebben wij een mooi bedrag opgehaald van € 1.610,-
Het totaal bedrag was: € 4.074,97 en is overhandigt aan KiKa

Op de foto vlnr: KiKa – Claire van ’t Veen, Natasja Combee-Veldman, Jolanda van der Meijden (penningmeester)

Het beste resultaat na 3 jaar is afgelopen jaar bereikt door Vets4KiKa dus op naar een nog beter jaar 2015!
Tevens hebben wij ook KiKa naar een hoger plan kunnen brengen binnen Rugby Nederland door aandacht hier voor te krijgen door goede en leuke rugbyspel + Vets4KiKa staat op de kaart! Dus op naar 2015 en wellicht met uw hulp als sponsor?

Evenementen Vets4KiKa:

  • Donderdag 14 mei 2015 – ARC KiKa Rugby Toernooi voor de jeugd bij Amstelveense Rugby Club
  • Woensdag 20 mei 2015 – Clinic door spelers Vets4KiKa bij Rugbyclub Haarlem
  • Donderdag 21 mei 2015 – Clinic door spelers Vets4KiKa bij Rugbyclub DIOK
  • Vrijdag 22 mei 2015 – Clinic door spelers Vets4KiKa bij Amstelveense Rugbyclub
  • Zaterdag en zondag 23 en 24 mei – internationaal toernooi waar Vets4KiKa gaat schitteren bij de Veterans Poel op Amsterdam Sevens

KikaPosterARC 2015.pdf

Advertentie