Ingezonden door Rob Koelewijn:

Nieuwe trainer Bassets Babes

Het vrouwenteam van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim heeft een nieuwe trainer. The Bassets moesten na het vertrek van Luuk van Harskamp op zoek naar een goede vervanger. Van Harskamp moest jammerlijk zijn taak als trainer vanwege privé omstandigheden opgeven. De goede ingeslagen weg moest natuurlijk wel een vervolg krijgen. Het ambitieuze vrouwenteam mocht halverwege het seizoen niet stuurloos rond gaan dobberen, daarom werd er met spoed gezocht naar een zwaar gewicht om het vrouwen rugbyteam door het seizoen in de landelijke Ereklasse heen te lossen en die vonden The Bassets in Garath Gilbert. Deze trainer heeft een dijk van ervaring wat vrouwen rugby betreft. Als ex-trainer van o.a. de nationale selectie kan hij de klappen van de zweep als geen ander. De geboren en getogen Zuid-Afrikaan is op dit moment ook technisch directeur van de Nederlandse rugbybond en kan het trainerschap bij The Bassets met die taak prima combineren. Het vrouwenteam zal onder zijn leiding veel progressie gaan boeken en grote stappen vooruit gaan maken.

Advertentie