Ingezonden door Rob Koelewijn:

Bassets laten snor staan voor goed doel

De maand november staat sinds een jaar of 15 in het teken van de strijd tegen prostaatkanker, de meest voorkomende vorm van kanker onder mannen in de westerse wereld.

Elk jaar laten tienduizenden mannen over de hele wereld hun snor staan om aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte en proberen door het werven van donaties zo veel mogelijk geld in te zamelen om bewustwording te kweken en onderzoek naar een geneeswijze te financieren.

Voor het tweede jaar doet een groep senioren van Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim aan deze actie mee. De hele maand wordt op verschillende manieren aandacht aan de actie besteed o.a. via de sociale media en hopen zij een mooi bedrag bij elkaar te krijgen van tientallen sponsors. Op zondag 31 oktober zal het geheel met een groot feest en een zogenaamde ‘Shave Down’ worden afgerond en kunnen we hopelijk een mooi eindbedrag overmaken.

Meer info op http://nl.movember.com, doneren kan aan team ‘Bassets Bro’s’

Advertentie