Alanda de Boer op Da’s Mooi:
Rugbyclub Dwingeloo heeft een geweldige Super Sunday

DWINGELOO – Alle seniorenteams van Rugbyclub Dwingeloo speelden gisteren thuis en dat betekent Super Sunday op sportpark De Hulsebosch.
De dames zijn afgelopen zondag begonnen en kickten om 11.30 uur af tegen de nummers 2, Cas RC Ladies uit Utrecht. Gelukkig kwam Cas dit keer met voldoende dames en kon er gewoon 15-a-side gespeeld worden. De wedstrijd begon pittig voor beide teams. De dames uit Utrecht wilden winnen om de koppositie over te nemen terwijl de dames van Dwingeloo winst nodig hadden om aan kop te blijven staan.

Dames koploopsters

Gelukkig werd er aan Dwingeler kant al snel een try gedrukt met een goede conversie daarop volgend. Na hard werken heen en weer dan toch een tweede try en tweede conversie voor de Dwingeler dames. Net voor de rust heeft Cas weten door te breken en drukten ook deze dames hun eerst try. Na de rust werd er nog een mooie pot rugby gespeeld wat voor Dwingeloo eindigde met winst en een eindstand van 26-10. De dames blijven met deze eindstand koploopsters in de competitie.

Zie verder (ook voor Heren II en Heren I): http://www.dasmooi.nl/sport/31749/rugbyclub-dwingeloo-heeft-een-geweldige-super-sunday/

Advertentie