Mart Kat in de Zaanse Sportkrant:
Zaandijk Rugby verliest topper tegen Cas.R.C. 5 – 29

Ruim 250 toeschouwers hebben 80 minuten kunnen genieten van een rugby wedstrijd die boeiend was van de eerste tot de laatste minuut.
Voor een topwedstrijd in de 4e klasse Noord West speelden de geroutineerde Castricummers en de 2e jaars Zaandijk Rugbyers een wedstrijd op hoog nivo,onder leiding van referee Dirk de Jong. Vanaf minuut 1 waren de partijen vrijwel tegen elkaar opgewassen, en als er al kansen kwamen dan verdedigden beide teams zo compact en stug dat er geen doorkomen aan was. Pas na 12 minuten was een snelle uitbraak van de Castricummers de oorzaak van de eerste try, en omdat ook de conversie raak was keek Zaandijk Rugby voor de eerste keer dit seizoen tegen een achterstand aan.0-7.

Zie verder: http://www.zaansesportkrant.nl/nieuws/Zaanstad/2014-10-27/zaandijk-rugby-verliest-topper-tegen-casrc-5-29

Advertentie