Open dag jeugdrugby Wageningen | Bennekoms Nieuwsblad | dé Weekkrant.

Rugby is een prachtige sport! Kinderen kunnen zich heerlijk fysiek uitleven, lekker dollen en door de modder rollen en leren daarbij ook goed zich aan grenzen te houden. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en worden weerbaarder. Dat rugby steeds populairder wordt, komt voornamelijk door het respect en teamwork dat de sport kenmerkt. En omdat er stiekem niks leuker is dan met veel vriendjes ravotten om een bal!
Vind jij rugby ook stoer? En lijkt het je leuk om eens te proberen? Kom dan naar onze open dag voor Jeugdrugby (van 4 tot 14 jaar) op zaterdag 20 september van 9:30 tot 12:00 op Sportpark De Zoom.Kijk voor meer info en trainingstijden op http://www.rcwageningen.nl/jeugd. Vragen worden beantwoord via jeugdzaken@rcwageningen.nl.

Advertentie