Ingezonden door Mieke Doll, foto Theo Beentjes:

De Castricumse Rugby Club uit en thuis met the Dukes.

De Castricumse Rugby Club kan zich zaterdag 20 September opnieuw meten met een van de toppers in het Nederlands Rugby. De Duinranders gaan op bezoek bij RC the Dukes voor de 3de Lotto Ereklasse wedstrijd. Op het kunstgras aan de wal in ’s Hertogenbosch zal duidelijk worden of de Castricumse selectie klaar is voor de strijd om de landstitel. September is voor trainer Rodney Hermans de graadmeter voor het seizoen, met de bijbehorende ambities. De wedstrijd vangt zoals gebruikelijk om 15.00 uur aan. De Bosschenaren zullen op zondag 21 September de omgekeerde reis aanvaarden. Beide clubs hebben via het kampioenschap afgelopen seizoen met hun tweede team een plaatsje in de eerste klasse veroverd, waarmee de aansluiting richting Ereklasse bereikt werd. De reserve teams van Cas RC, meestal de Shadows genoemd, en the Dukes zullen elkaar treffen op Wouterland, alwaar de kick-off om 14.30 uur gepland staat. Het voorprogramma wordt verzorgt door Cas RC 3, het Driede, die het gaan opnemen tegen het 4de team van de Amsterdamse Studenten, ASRV Ascrum om 12.30 uur. Wij nodigen u van harte uit om te genieten van een top weekend rugby.

Advertentie