Ingezonden door Rob Koelewijn:

Bassets legt studenten over de knie

De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben laten zien dat ze dit seizoen een team zijn om rekening mee te houden. Hun tegenstanders, de rugbyende studenten uit Utrecht, kregen zondagmiddag alle hoeken van het veld te zien. Vorig jaar was dat wel anders, toen hadden The Bassets nhanden vol aan de studenten en nu hadden ze geen kind aan ze. Het uitgebalanceerde Bassets team van jong talent en ervaringsrijke spelers is een dodelijke combinatie voor iedere tegenstander, dit gold ook voor de studenten die de gehele wedstrijd achter de feiten aanliepen en wisten niet waar ze het zoeken moesten. In de 1e rondgang stond de teller al op 29-5 en in de 2e helft liepen The Bassets zelfs uit naar 63-5 en gaven de studenten een flinke oor wassing. Nu is het zaak met beide benen op de grond te blijven staan, want volgende week staat een geduchte tegenstander te wachten, dan spelen The Bassets tegen URC die net als de studenten in Utrecht gehuisvest zijn, daar zullen harde noten worden gekraakt, K.O 14.30 uur.

Advertentie