Ingezonden door Mieke Doll:

ASUB (Belgie) volgende oefenpartner voor de Castricumse Rugby Clubs.

Afgelopen zaterdag ontving de Castricumse Rugby Club het Engelse Bury St Edmunds, waarmee de opening van de oefencampagne voor seizoen 2014/2015 een feit was. De nog niet geheel complete Duinrandse selectie delfde het onderspit met 10 – 31, wat op zich een goed resultaat was. De selectie oogt fris en klaar voor de volgende horde. Zaterdag 23 Augustus vertrekt de Castricumse Rugby Club met haar 1ste en 2de team richting Brussel voor het vervolg. Het plaatselijke ASUB is de tegenstander van de dag. Ons 2de team , de kersverse 1ste klasser, kickt om 13.30 uur af tegen de reserves van de gastheer. Vervolgens start om 15.00 uur de hoofdwedstrijd tussen de beide 1ste teams. Oude tijden herleven met deze wedstrijd, immers er werd in de ING cup menig robbertje op het groene rugbylaken uitgevochten tussen beide clubs. Wij danken ASUB op voorhand voor hun gastvrijheid.

Advertentie