Ingezonden door Mieke Doll, foto’s Theo Beentjes:

De Castricumse Rugby Club start oefencampagne tegen Bury Saint Edmunds.

Het lijkt nog zo kort geleden dat het seizoen 13/14 afgerond werd met het behalen van de Nationale Sevens titel. De selectie van de Castricumse Rugby Club heeft echter niet stilgezeten tijdens de zomerstop, welke prachtig werd onderbroken door het trainingskamp van het All Blacks Sevens team op ons eigen Wouterland. Trainer Rodney Hermans heeft het trainingsprogramma van de selectie luister bij gezet met een prachtig oefenprogramma, welke aanstaande zaterdag, 16 Augustus wordt gestart. De Castricumse Rugby Club ontvangt Bury St Edmunds RUFC uit Engeland. De in 1925 opgerichte club speelt in de National League 3 London SE en is dus een geduchte tegenstander voor de Duinranders. Beide clubs gebruiken deze wedstrijd om ritme op te bouwen voor het nieuwe seizoen, dat in September zal starten. De wedstrijd wordt gespeeld op de thuisbasis van de Castricumse Rugby Club, sportpark Wouterland en start om 15.00 uur. Geef onze gasten een warm welkom met uw aanwezigheid en geniet van alvast een voorproefje van een prachtig nieuw seizoen.

Advertentie