Ingezonden door Eefje van der Harts, foto Els Barnas:

DIOK speler Vincent Grimbergen genomineerd voor eretitel ‘Speler van het jaar’

DIOK-speler Vincent Grimbergen is door de Nederlandse Rugby Bond (NRB) genomineerd voor de titel ‘speler van het jaar’. Andere genomineerden zijn Huey van Vliet en Floris Kieft, allebei spelers van landskampioen HRC. Op zondag 1 juni maakt de NRB tijdens het NK Sevens in Amsterdam bekend wie zich speler van het jaar 2014 mag noemen.

Vincent Grimbergen is een speler die keer op keer zijn waarde voor DIOK laat zien, zowel binnen als buiten het veld. Als aanvoerder van DIOK1 en het Nederlands team gaat hij altijd voorop in de strijd. Daarnaast zet hij zich ook vanuit de sponsorcommissie in voor zijn club. Kortom: een speler waar DIOK trots op kan zijn!

Advertentie