Ingezonden door Mieke Doll:

Emar Pronk en Bart Nijenhuis in voorselectie Cross-border Spanje!

Natuurlijk zijn wij trots op al onze jongens en meiden, echter we willen twee jongens vandaag extra in de spotlight zetten. Het Cross-border Tournament is een Internationaal toernooi onder auspiciën van de FIRA-AER voor spelers van 15 en 16 Jaar (Oranje U17). Dit seizoen zal het toernooi in Spanje worden gespeeld. Nu is er bekend gemaakt welke jongens er in de voorselectie zitten van dit prestigieuze toernooi en wij zijn zeer verheugd dat Emar Pronk en Bart Nijenhuis zich tot dit gezelschap mogen rekenen. Pronk heeft al eerder in de voorselectie gezeten van U17 en is mede dankzij zijn deelname aan de LOOT school (Rugby Academy Noord-West) en het Regionale Talenten Centrum (RTC) en natuurlijk zijn talent, weer gescout voor de selectie. Bart Nijenhuis heeft een andere route gevolgd en heeft zich tijdens een competitiewedstrijd in the picture van het management U17 gespeeld. Beide mannen zullen zich tijdens de diverse trainingsmomenten van U17 verder bewijzen en hun plek in de selectie moeten afdwingen met inzet, doorzettingsvermogen en skills. Dit is beide mannen wel toevertrouwd en we wensen ze dan ook veel succes in hun streven bij de top van Nederland te horen.

Advertentie