Ingezonden door Mieke Doll:

Tony Hoogenboom naar Treviso!

Tony Hoogenboom, speler van ons Colts team, heeft zich wederom in de kijker gespeeld. Dit keer in de kijker van Oranje U18. Tony is de voorgaande jaren vaste waarde geweest in de selectie van Oranje U17, echter met de talentvolle jeugd in Nederland, is het logische gevolg nooit zeker. Het Europees Kampioenschap in Polen ligt in het verschiet en na de promotie vorig seizoen rust er een zware taak op de jonge talenten van U18. Er ligt een mooi programma voor de mannen, startend in Treviso op 26 januari aanstaande. KO is om 12.00 uur en tegenstander zijn de Groene Leeuwen Benetton Treviso. De Castricumse Rugby Club is supertrots dat Tony deel uitmaakt van de selected few en wenst Tony, Oranje U18 en de begeleidingsstaf heel veel succes en plezier toe.

Advertentie