Ingezonden door Yvonne de Water:Jeugteam Rugbyclub uit Hoek van Holland goed op weg met Combilo bv

Zaterdag, 11 januari jl. werden de spelers van het juniorenteam van de rugbyclub uit Hoek van Holland verrast met een nieuw warmloop shirt. Deze shirts, gesponsord door Combilo b.v., werden door Piet Lenssen namens de sponsor uitgereikt aan trainer Axel en aanvoerder Kevin.

De 15- en 16 jarige spelers van het juniorenteam is een hele talentvolle groep die al vele jaren samenspeelt en dit jaar meespeelt op het hoogste niveau van de landelijke competitie in hun leeftijdsgroep. Dat het een talentvolle groep is, blijkt wel uit het feit dat er een aantal spelers in de voorselectie zitten van de Nederlandse selectie voor de leeftijdsgroep onder 17 jaar.

Het komende seizoen zullen zij met bijna het hele team gaan strijden in de laatste leeftijdscategorie, voordat zij naar de seniorencompetitie gaan.

Om de spelers en begeleiding een steun in de rug te geven, heeft de clubleiding in overleg met sponsor Combilo b.v. besloten om de groep het nieuwe shirt te geven.

Combilo b.v. (exporteur van groente en fruit) heeft onlangs zijn nieuwe huisstijl en logo gepresenteerd en ziet in het uitreiken van de shirts met het nieuwe logo een bijdrage in het verder promoten van de opgefriste huisstijl.

De clubleiding is zeer blij met de bijdrage van Combilo b.v., die op deze wijze de ontwikkeling van de jeugdteams ondersteund.

Advertentie