Ingezonden door Yvonne de Water:

In de wedstrijd tegen Hilversum werd het al snel duidelijk dat The Hookers op dit moment niet in staat is om het de clubs in top van de ranglijst moeilijk te maken en werd naar een regelmatige nederlaag gespeeld. Ook dit keer waren de Oranje/Groenen niet op volle oorlogsterkte ( vaste waarden als Rein Mostert en Duncan Jansen moesten aan de kant blijven) en moest ook dit keer weer routinier Bernard van Holstein het team completeren.
Hilversum was van meet af aan in de aanval en scoorde regelmatig totdat Tim Weerman met een penalty in de 27e minuut wat terug deed en de stand op 17 – 3 bracht, de ruststand werd 29 – 3.
Na rust hetzelfde beeld en liep Hilversum uiteindelijk uit naar een 51 – 3 winst. In de laatste 20 minuten zagen we weer wat van de oude Hookers strijdlust terug maar dat leverde helaas geen score op.
Er werd best hard gewerkt door het team maar het verschil in kwaliteit was vandaag te groot voor de, op dit moment, smalle Hookers selectie.
23 november mogen The Hookers weer aantreden tegen RC t’Gooi

Advertentie