Ingezonden door Elisanne Warner:
Hoogste Punt in Zicht bij nieuwe accommodatie R.C. The Dukes

Vrijdagmiddag 4 oktober is er een feestelijke toost uitgebracht op het behalen van het hoogste punt in de bouw van de nieuwe accommodatie van Rugby Club The Dukes, aan de Hekellaan in Den Bosch.
Peter van Veggel, Voorzitter van de Stichting Sportaccommodatie R.C. The Dukes, sprak in zijn speech zijn bewondering uit voor de medewerkers van Hoedemakers en de diverse onder-aannemers die keurig op tijd en in goed overleg de bouw tot zover hebben gebracht. Ook ging zijn speciale dank uit aan de Gemeente Den Bosch voor de prettige samenwerking gedurende het bouwproces.

Onder toeziend oog van directie en bouw-medewerkers van aannemer Hoedemakers, Directie Beheer & Exploitatie afdeling Sport & Recreatie van Gemeente ’s-Hertogenbosch en diverse bestuursleden van The Dukes, werd de Dukes vlag in top gehesen. Dit gebeurde door Antoon Becker, President van de club en tevens de architect, samen met Ruud Beelen de projectuitvoerder van Hoedemakers. Daarna was het tijd voor taart en een rondleiding door de bouw.

Na de feestelijke opening van het kunstgrasveld, zaterdag 14 sept. jl., door wethouder Huib van Olden, is dit weer een nieuw hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) voor The Dukes.

De bouw loopt tot op heden voorspoedig, en dit betekent dat de officiële opening in het weekend van 8-9 Febr. 2014 geen gevaar loopt.
Dat is maar goed ook, want dan vieren The Dukes tegelijkertijd het 40-jarig bestaan van de club ! De feestelijkheden in de aanloop naar dit jubileum zijn inmiddels gestart.

Advertentie