Op zaterdag 7 september a.s. zal het nieuwe sportcomplex van Rugbyclub Etten-Leur (REL) aan de Kempenerrandweg 9 te Etten-Leur op grootse wijze worden geopend.

De afgelopen maanden is er door een groot aantal partijen keihard gewerkt om het nieuwe complex op tijd gereed te krijgen voor de opening van het nieuwe rugbyseizoen. Hoewel het een race tegen de klok was, is dit gelukt en zal REL tijdig haar intrek kunnen nemen in de nieuwe, prachtige accommodatie.

REL krijgt de beschikking over twee velden en een volledig nieuw clubgebouw, met hierin vier kleedkamers, een scheidsrechters kleedkamer, een verzorgingsruimte en een ruim clubhuis.

Op zaterdag 7 september a.s. zullen (vrijwel) alle oud-voorzitters van REL een fietstocht maken van de oude locatie aan de Lange Brugstraat naar het nieuwe complex. Samen met een aantal jeugdleden van de vereniging brengen zij symbolisch de sleutel over naar de Kempenerrandweg. Nadat zij hier om 12.30 uur zijn aangekomen starten er enkele jeugdwedstrijden en staan er diverse activiteiten voor de jeugd gepland.

Om 15.00 uur wordt er een wedstrijd gespeeld tussen de eerste team selectie en een selectie van oud-spelers. Als de weersomstandigheden het toestaan, zal er tegen 17.00 uur een aanvang worden gemaakt met de spectaculaire opening. Wethouder Jean-Pierre Schouw en REL-voorzitter Joop Jansen verrichten vervolgens de openingshandeling, en spreken de aanwezigen kort toe, waarna een groot openingsfeest zal losbarsten.

Er hebben zich al ruim 400 (oud-) leden, sponsoren, ouders en belangstellenden aangemeld voor het openingsfeest, maar iedereen is van harte welkom om die dag kennis te komen maken met onze rugbyclub, het glas te komen heffen en zelf het nieuwe complex te komen aanschouwen.

Advertentie