Nieuws Rugby Academy Zuid

Klik hier voor de Nieuwsbrief van Rugby Academy Zuid “Scrumble” en vindt met informatie over onder andere de nieuwe vrijwilligers binnen de RAZ, personen in de schijnwerpers, de trainingsstage en het Gala diner in september.Ja het Galadiner die u niet mag missen wordt u op zondag 15 september aanstaande in Rosmalen aangeboden door de RAZ leerlingen. Naast gezelligheid in een sfeervolle ambiance, het genieten van een vier gangen sterrendiner bereid door de professionele kok Evert Thielen en uitgeserveerd door RAZ leerlingen, wordt het Gala diner georganiseerd om fondsen te werven voor de Rugby Academy. Onze kok stelt zich, naast vele anderen die zich bezig houden met het organiseren van dit diner, pro deo beschikbaar!Klik hier voor de brochure over het Galadiner voor meer informatie of het aanmelden voor deze unieke en bijzondere gebeurtenis.

via Nieuws Rugby Academy Zuid.

Advertentie