Speciale lustrumwebsite 80 jaar RC ‘t Gooi
In 1933 was RC ‘t Gooi de eerste club, die lid werd van de kort daarvoor opgerichte Nederlandse Rugbybond. Dat maakt de club in 2013 de op drie na oudste nog bestaande vereniging in Nederland. De geschiedenis van ‘t Gooi valt voor een belangrijk deel samen met die van het Nederlandse rugby. De club bestaat 80 jaar in 2013 en om dat heugelijke feit luister bij te zetten is er een RC ‘t Gooi 80 jaar lustrumwebsite gemaakt, met volop verhalen, foto’s en filmpjes. Natuurlijk niet alleen interessant voor de aanhang van ‘t Gooi, maar ook voor de leden van andere clubs en voor iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van het rugby in Nederland. Kom eens kijken op http://80jaar.rugbyclub-gooi.nl en geef het door aan je rugby-vrienden.

En zet gerust een link op de website van je eigen club!

Advertentie