Op vrijdag 21 juni kon een ieder deel nemen aan de rugbyclinic beach rugby op de markt te Middelburg. Om zes uur werd er begonnen met de allerjongsten, de turven. De senioren dames en heren sloten de avond af.

Publiek en leden van Oemoemenoe tijdens een partijtje beach rugby op de markt in Middelburg

Oemoemenoe

Behalve een groot veld kon men ook oefenen op een kleiner veld. De rugbybeginselen werden uitgelegd, men kon een balletje gooien en meedoen middels een partijtje. De spelers en speelsters van Oemoemenoe werden verdeeld over de nieuwkomers zodat er gelijkwaardige partijen waren. Er werd fanantiek meegedaan niet alleen door diegene die er speciaal voor waren gekomen maar door toevallige passanten.

op maandag 24 juni is het de beurt aan de basisscholen voor een beach rugbyclinic aanvang 10.00 uur

Beach rugby wint de laatste jaren aan populariteit. De dames en de heren van de E.Z.R.C Oemoemenoe vertrekken komend weekend naar Zeebrugge alwaar beide teams mee zullen doen aan een Internationaal Beach toernooi welke georganiseerd wordt door de Vlaamse Rugbybond

via Beach rugby tijdens de City Beach Tour Middelburg | Sport | De Faam | dé Weekkrant.

Advertentie