Zaterdag 8 juni 2013 werd alsnog het NK Sevens 2013 Jeugd gespeeld op het zonovergoten NRCA in Amsterdam. Het kampioenschap Colts ging tussen Oisterwijk Oysters en Castricumse RC. Deze teams speelde een best-of-three. Dit leverde drie spannende wedstrijden van hoog niveau op, die uiteindelijk alle drie gewonnen werden door het team uit Brabant. Het Juniorentoernooi bestond uit zes teams en de Cup ging naar Castricumse RC, die in de finale te sterk was voor Amstelveense RC. De Platefinale werd gewonnen door Combi Noord, een clusterteam van verenigingen uit Groningen en Friesland. Bij de Cubs ging de strijd tussen zeven teams. De Cup werd mee naar huis genomen door Gooidogs, een combinatieteam van RC ’t Gooi en RC Bulldogs Almere. De Plate werd overhandigd aan het Cubsteam van het Leidse LRC DIOK en de Bowlfinale werd overtuigend gewonnen door RC RCC Bekaro.

via Oysters, Gooidogs en Castricumse RC kampioenen NK Sevens 2013.

Advertentie