Alexander Kerkhof  van Castricumse RC is de Jeugdspeler van het Jaar 2012-2013. Hij ontving de bijbehorende Oorkonde onderscheiding vandaag in Utrecht uit handen van voorzitter NRB, Willem de Jong, en de bijbehorende Frans Henrichs Trofee uit handen van Henrichs kleinzoon Etienne Henrichs.

Alexander Kerkhof Castricumse RC Jeugdspeler van het jaar 2013

Volgens de beoordelingscommissie is jeugdinternational Kerkhof ‘een klassieke prop, onverstoorbaar, onverzettelijk, onbreekbaar. Een speler die iets extra’s biedt aan zijn team.’ De commissie roemt  daarnaast Kerkhofs’ houding buiten het veld: ‘Gedisciplineerd en rustig, een teamspeler die als voorbeeld mag dienen voor andere teamsporters.‘

Runnersup voor de titel waren Donny van der Veen  van de Haagsche RC en Gijs Meeuwis van RFC Oisterwijk Oysters.

Alexander Kerkhof Castricumse RC Jeugdspeler van het jaar 2013

via Alexander Kerkhof Castricumse RC Jeugdspeler van het jaar 2013.

Advertentie