We spelen natuurlijk al elk jaar op het strand van Ameland en gooiden ook al een balletje in het zand op de Dam voor het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Maar niets is zo mooi dan beachrugby in ons eigen Purmerend! Van 19 t/m 23 juni 2013 wordt de Koemarkt omgetoverd tot een strand. In die week zal er gehandbald, gevoetbald, gevolleybald, getennist maar natuurlijk ook gerugbyd worden! De Mini, Cubs, Junioren en het Damesteam zullen op donderdagavond 20 juni een toernooi spelen met als tegenstanders RFC Haarlem, Cas RC, RC Zaandijk en RC West Friesland.

Alle Waterlanders die niet hoeven te spelen roepen wij ook op om naar de Koemarkt te komen. Natuurlijk om de ‘rood wit blauwen’ op het zand aan te moedigen maar vooral een geweldige reclame te maken voor de rugbysport. De avond is een mooi moment om de club en sport zelf te promoten bij alle aanwezige Purmerenders!

In de onderstaande flyer kun je het programma van donderdag 20 juni vinden. Voor meer informatie over de regels van beachrugby of de andere sporten tijdens ‘Beach Event Purmerend’ kun je terecht op beacheventpurmerend.nl.

via Beachrugby op de Koemarkt! | Rugbyclub Waterland.

Advertentie