De Teyding; nieuws uit de gemeente Teylingen (Sassenheim, Voorhout en Warmond) - Rugbyclub The Bassets viert 35 jarig bestaan

SASSENHEIM, 27 mei 2013 – Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt groots gevierd in het weekend van 1 en 2 juni op het rugbyterrein aan de Vijfmeiweg in Sassenheim. Een weekend bol van de activiteiten met als rode draad; 35 uur rugby. (Foto: Alle voorzitters van The Basstes vanaf de oprichting tot heden.)

Lustrumvoorzitter Marco van der Heiden: ” We beginnen zaterdag ochtend om 06.00 uur met de jeugd , om via wedstrijden met dames, senioren en veteranen om 16.00 uur zondagmiddag af te trappen voor de laatste wedstrijd, een reüniematch tussen het kampioensteam van 1985 en die van 1998.” Rugbyclubs uit heel Nederland komen af op dit unieke weekend vol sport en ontspanning.

Optredens

Naast het sportieve aspect is het programma overladen met activiteiten voor jong en oud. “We hebben optredens van Kleintje Pils en de Straatklinkers, van de Stageband van Adest Musica en Zeemanskoor Overal. Op beide avonden een live band zoals de bekende band van Kees Koek `Different Cook´ op zaterdagavond.” vervolgt Marco van der Heiden.

Kinderen

Ook aan de kinderen is gedacht: een kinderdorp met diverse springkussens, een clown, een ijscoman, bingo, schminken en een poffertjeskraam. Een kleine loterij en kavelveiling zorgen voor wat inkomsten welke bestemd zijn voor de jeugd van The Bassets.

Het wordt niet alleen een feest voor de mensen van de club, maar voor alle Sassenheimers.”Iedereen is van harte welkom. Er is voor elk wat wils.”

Voor het volledige programma kijk op http://www.bassets.nl

via De Teyding; nieuws uit de gemeente Teylingen (Sassenheim, Voorhout en Warmond) – Rugbyclub The Bassets viert 35 jarig bestaan.

Advertentie