Ingezonden door Joost Baan: Rugby legende Tim Visser komt naar Apeldoorn.

Voor iedereen van 5 t/m 18 jaar oud die benieuwd is naar de stoere RUGBY sport.

Op zondag 13 oktober mag the Rams RFC (Verzetsstrijderspark 24 in Apeldoorn, Tim Visser ontvangen. Hij is uitgenodigd om een trainingsclinic te geven aan de jeugdleden (en potentiële jeugdspelers) om de professionele kneepjes van de sport te leren.

Tim Visser is de meest succesvolle Nederlandse professionele rugbyspeler tot nu toe. Hij zal tijdens de clinic ook de jonge hulptrainers van de club coachen zodat ook het intern trainen wordt verbeterd.

Super Sunday Agenda.
Van 12.30 uur tot en met 16.30 uur spelen de Heren 1 en 2 van the Rams RFC tegen de Heren 1 en 2 van de Pickwick Players uit Deventer, een regionale klassieker!

Van 16.30 uur tot 17.30 uur zal Tim Visser de trainingsclinic geven.

Iedereen die geïnteresseerd is om de rugby sport eens van dichtbij, begeleidt door een ware internationale professional, te bekijken, is van harte welkom op the Rams RFC, Verzetsstrijderspark 24, Apeldoorn!

Advertentie