Ingezonden door Barry Vliek:
DEGIRO opnieuw hoofdsponsor van Rugby Nederland

Rugby Nederland en DEGIRO hebben wederom hun handtekening gezet onder een sponsorcontract. Daardoor zijn beide partijen officieel tot 31 december 2019 aan elkaar verbonden en prijkt het logo van DEGIRO nog een seizoen op de shirts.

Joost Takken (Bestuurslid Topsport): “Wij zijn als Rugby Nederland enorm blij met DEGIRO als hoofdsponsor en dus ook met deze verlenging. Ik kijk er naar uit om de komende jaren nog intensiever samen te werken."

Dit seizoen staat de jeugd wederom centraal. Onder de noemer #investerenindetoekomst zal deze doelgroep worden gestimuleerd. Vorig jaar is geïnvesteerd in de verdere samenwerking met 6 academies, verspreid over het land en is bijgedragen aan een optimale voorbereiding voor de Jong Oranje selecties in aanloop naar de Europese Kampioenschappen.

Martijn Rehling (DEGIRO): “Binnen Rugby Nederland staat ontwikkeling centraal. Bij een dergelijke visie sluit DEGIRO zich graag aan. Als grootste broker van Nederland is het ons doel om beleggers optimaal te ondersteunen en hen zo te helpen met het nastreven van hun financiële doelstellingen. Ook eerlijkheid staat bij ons beide hoog in het vaandel. In de vorm van fair play op het rugbyveld en transparante tarievenoverzichten bij DEGIRO. ”

DEGIRO is een Nederlandse broker die beleggen toegankelijk maakt voor iedereen. Door de uitzonderlijke combinatie van lage tarieven, uitgebreide handelsmogelijkheden en een gebruiksvriendelijk platform is DEGIRO uitgegroeid tot een van de grootste brokers van Europa. Ruim 300.00 beleggers uit 18 landen beleggen al bij DEGIRO.

mm-793-vertical-rugby-pictures-Ad-NL (1).pdf

Advertentie