Ingezonden door Rob Koelewijn:

Roland van Duijn nieuwe voorzitter R.C. The Bassets

Op de algemene ledenvergadering is Roland van Duijn unaniem gekozen tot voorzitter van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim. Van Duijn neemt de voorzittershamer over van Dick van der Heiden die na zes jaar voorzitter de hamer doorgeeft.

Van Duijn (49) is een echte jongen van de club. Alle jeugdteams heeft hij als speler doorlopen. Ook heeft hij in alle seniorenteams gespeeld waarvan de meeste jaren in Bassets 1. Daar werd hij zelfs captain, waardoor zijn rol als voortrekker duidelijk naar voren kwam. Door een langslepende blessure moest hij noodgedwongen een punt achter zijn sportieve loopbaan als rugbyer zetten. Van Duijn stapte als een echte clubman in tal van commissies en functies binnen The Bassets. Toen de vacature voorzitter uitgezet werd, moest hij daar wel een paar nachtjes goed over slapen. Tot opluchting van alle leden besloot hij vol enthousiasme de taak als voorzitter van een bloeiende en groeiende rugbyclub in de Bollenstreek op zich te nemen.

Advertentie