Excuus: ietwat te lat on-line gezet…Ingezonden door Michiel Smit:

Dit weekend kwamen ARC 1 en de All Blues uit in de Ereklasse en speelden de ARC Amsterdam Lowlanders de Union Cup in Madrid. De wedstrijd van ARC 2 werd afgelast doordat de tegenstander geen team kon opbrengen. Alle teams van de Amstelveense Rugby Club speelden met rouwbanden om Patrick “Paddy” Bart, een zeer gewaardeerd lid van de club, te eren.

Beide Ereklasse teams speelden hun voorlaatste wedstrijd en dat was te merken. Met gehavende teams betraden zij het veld. Hoewel het aan de strijdlust niet ontbrak, moesten zij hun meerdere erkennen in hun tegenstanders. De wedstrijd van ARC 1 eindigde met 55-19 in het voordeel van The Dukes en de wedstrijd van de All Blues met 5-64 in het voordeel van The Bassets.

Uit Madrid kwam er beter nieuws. De ARC Amsterdam Lowlanders hadden namelijk de Madroño Bear finale gehaald en gewonnen. Een goede voorbereiding voor de Bingham Cup, het WK Gay Rugby, die volgend jaar in Amstelveen zal plaatsvinden.

Advertentie