Ingezonden door Michiel Smit:
Driemaal winst een een frustrerend gelijk spel

Het weekend van 18 en 19 februari is uitstekend verlopen voor de Amstelveense Rugby Club. Alle drie de herenteams speelden thuis en wisten alle punten daar ook te houden. Vlaggenschip ARC1 won van de Amsterdamse club Ascrum na een spannende strijd met 17-13, ARC2 nam na mooi spel de koppositie in de Tweede Klasse in en ARC3 kon een overtuigende overwinning op hun naam zetten na een 46-5 winst tegen R.C. Greate Pier. Ook de ARC Colts hebben de club trots kunnen maken. Na een harde strijd tegen Eemland hebben zij door een gelijkspel weliswaar net niet de finales gehaald, maar wel laten zien dat zij zeer veel potentie hebben.

Bijgevoegd zijn wedstrijdverslagen van het afgelopen weekend inclusief foto’s.

ARC weekendverslag 18192.docx

Advertentie