Ingezonden door Joost Kuppens:
Ga op avontuur en ontwikkel je rugbyskills op Rugbycamp

Afgelopen zomer vond de tweede editie van het Rugbycamp in Valkenswaard plaats. Ruim 50 jeugdspelers van diverse verenigingen namen deel en kregen daar training van trainers van de Rugby Academy Zuid en van spelers uit de Nationale A-selectie.
Voor het eerst wordt er ook een kamp in de winterstop georganiseerd. De trainingen zullen in principe gewoon buiten plaatsvinden maar bij te koude weersomstandigheden zal worden uitgeweken naar grote sportzalen. Behalve trainen, zit het programma vol met diverse actieve spellen en uitjes. Er wordt gezamenlijk gegeten en geslapen.
De Rugbycampen vinden plaats van 6-8 januari in Boxtel en van 13-15 augustus in Valkenswaard.

Meer informatie op:
www.rugbycamp.nl
www.facebook.com/rugbycampnl

Advertentie